Authentieke Personal Branding om concurrenten achter je te laten!

 Shekila, een onderneemster in hart en nieren sinds 2009 van 2 succesvolle duurzame (bedrijfs)kledingmerken. Een grote mate van zelfstandigheid is iets wat in Shekila haar DNA zit, een sterke vrouw met veel doorzettingsvermogen!

In de commerciele wereld waar zij werkte was het belangrijk om zichzelf van haar beste kant te laten zien. De eerste indruk telt immers. En kan van wezenlijk belang zijn in business weet zij uit eigen ervaring. Maar in de loop der jaren heeft zij ervaren dat ondernemen vanuit haar pure authenticiteit veel meer teweeg kan brengen, je betere klanten aantrekt. Klanten die echt voor jou willen gaan om wie jij bent en niet zozeer om je product. Door vele hobbels en obstakels in haar levenspad die zij heeft moeten overwinnen heeft ze ontdekt hoe je met persoonlijke- en spirituele ontwikkeling dichter bij je authentieke ik komt en daardoor ook je “story” kunt vertellen. Want dat is uiteindelijk wat telt om de juiste klanten te krijgen.

Maar hoe doe je dat? Dit heeft niets met kleding te maken maar wel met persoonlijk leiderschap, kernwaarden, zelfvertrouwen en storytelling.  

Shekila heeft een succesvolle methode ontwikkeld om hier zoveel mogelijk ondernemers mee te helpen.