Training: Onweerstaanbaar Online

Bouw samen met mij een “soul aligned” website die energetisch de juiste klanten aantrekt. Ik leer je de stappen om een website te bouwen die resoneert met jouw purpose en die van je klanten! 

✔ Geen geswitch meer tussen verschillende tekstschrijvers

✔ Geen gedoe met mensen die je niet begrijpen wanneer ze naar je website gaan

Maar wel:

✔ Je doelgroep resoneert zich direct met jou en de energie die straks van je scherm afknalt! Helemaal in lijn met wie jij echt bent als authentiek mens!

✔ Je laat zien wie je echt bent en dat kunnen klanten lezen en zich resoneren met jou. Dit resulteert in betere en kwalitatievere klanten, hogere winst en minder uren werken!

✔Welke coach wil dat nou niet?

 

 

Wil jij energetisch klanten aantrekken met je website?

Misschien herken je het wel…Je blijft maar verbeteringen aanbrengen aan je website maar het blijft lastig om de juiste toon te vinden. De toon die ervoor gaat zorgen dat jouw doelgroep gaan aanhaken. Of niet!

Wanneer jouw doelgroep niet resoneert met jouw online “presence” dan zijn ze snel weg.

Weet je wat de meest gemaakte fouten zijn als ik websites bekijk van veel coaches?

1. Ze steken veel tijd en geld in mooie fotoshoots die eigenlijk niet veel zeggen. Foto’s die gephotoshopt zijn of kleding die niet bij je past voor de fotoshoot maar ja andere coaches doen het ook!

2. Ze laten teksten maken door tekstschrijvers die niet met jou en je branche resoneren. Het wordt een keurig geschreven tekst over jou. Meer is het niet. Het trekt energetisch niet jouw ideale doelgroep aan!

3. Ze zijn coach geworden maar met de verkeerde intentie en dat is voelbaar bij de doelgroep. Het is niet authentiek en eigen. En dan haken mensen heel snel af. 

In mijn nieuwe online training help ik jou als coach in de overvolle markt van online coaches jezelf te onderscheiden. Ik ga je leren hoe je een website bouwt die energetisch de juiste klanten aantrekt en die resoneren met jou en jouw purpose.

 

Eindelijk een coach die mij en mijn product begrijpt. Een coach die bekend is met holistisch werken en met spiritualiteit. Ze heeft mij erg geholpen de juiste teksten op mijn website prachtig te verwoorden en de tekst herschreven. Iemand zoals zij is uniek en goud waard! Dank je wel Shekila!!

Anne Tjeenk, www.wikkelcare.nl

Wil jij betere klanten die jou echt waarderen en je hier goed voor betalen?

Doe dan mee met mijn nieuwe training!

Het resultaat?

 

Alleen de beste klanten

De tijd van “hopen”op nieuwe klanten en je suf mailen en posten op social media is nu voorbij. Je gaat kwalitatieve klanten krijgen die bereid zijn voor jou te betalen om wie jij bent.

Jouw energie is voelbaar

En dat is waardoor je energetisch klanten gaat aantrekken met je website en online uitingen. Alleen wanneer je dit vanuit purpose schrijft zullen klanten zich resoneren met jou.

Hogere omzet in minder uren

Je gaat leren hoe je in minder uren per week meer kunt verdienen. Gewoon door authentiek te zijn, dit te laten zien en jezelf niet anders voordoet dan dat je bent. Dat is jouw kracht.

Wat krijg je?

Module 1: Onderscheiden in een overvolle markt.

 

Module 2: Purpose & Zielsmissie

 

Module 3: Storytelling 

 

Module 4: Teksten en foto’s die wel werken!

 

Module 5: Het bouwen van je WordPress website met Divi.

Stap voor stap videolessen!

 

Alle modules zijn voorzien van videolessen en uitgebreide werkboeken met opdrachten. Daarnaast krijg je nu eenmalig een BONUS!

 

 

 

BONUS!! 1:1 STRATEGIESESSIE MET SHEKILA T.W.V. 95 EURO (1 UUR)

Wat zeggen mijn klanten?

Wat een vakvrouw!  Nadat we besproken hadden dat ik graag beter online zichtbaar wilde worden, mijn doelgroep weten te vinden en zo meer klanten kan vinden is zij mijn website en social media gaan bekijken en heeft ze een actieplan opgemaakt. Via Skype hebben we dit actieplan besproken, hoe we dit concreet kunnen maken en heeft ze me ontzettende goede inzichten en tips gegeven over mijn bedrijf. Dat heeft me aan het denken gezet, want zo had ik er nog niet tegenaan gekeken. Zij liet mij zien hoe mensen/klanten naar mijn website keken en dat was niet hoe ik het voor ogen had. Hiermee ben ik gelijk aan de slag gegaan! Shekila, onwijs bedankt! Je bent een topper! Ik raad haar zeker aan. Ze neemt alle tijd voor je en legt het goed uit.

Vanessa Stoltenhoff

Onderneemster

Shekila was voor mij de persoon waar ik naar opzoek was, ik liep vast met mijn bedrijf omdat ik gewoon niet wist wie mijn doelgroep was.

Ze heeft mij laten zien waarom je doelgroep bepalen zo belangrijk is en hoe ik deze kan vaststellen met daarbij in het achterhoofd waar ook vraag naar is.

Ook heeft ze uitgelegd hoe ik mijn doelgroep kan bereiken en wat er gebeurt als dit lukt. Ze heeft een actieplan voor mij opgezet en deze toegelicht in een videogesprek, het fijne hiervan vind ik dat je alles toegelicht krijgt en vragen kan stellen en deze altijd als reminder terug kan lezen. 

Zeker een aanrader!”

Marjolein Rommens

Studio Manager, Yoga Studio

 “Shekila heeft mij zeer goed geholpen met mij beter inzicht te geven in hoe ik mij zichtbaarder kan maken op Instagram en hoe ik mijn website optimaal kan benutten.

Ze heeft concrete handvatten gegeven en een uitgebreid rapport opgestuurd met alle informatie zodat ik die rustig nog een keer na kon lezen.

Shekila is een vriendelijk en rustig persoon en heeft alle tijd genomen om zich te verdiepen in mijn bedrijf en was zeer prettig om mee te werken.

Jolien Kramer

Studio Manager, Yoga Studio