GRATIS DOWNLOAD:

Online Minigids:

DE SUCCESFORMULE!

Wil jij weten wat je NU moet doen om een onweerstaanbaar online aanbod te maken zonder commercieel te hoeven zijn? Wil jij graag meer klanten aantrekken vanuit jouw pure authenticiteit?

 • Vind je het lastig om nu online een mooi aanbod te maken voor je klanten?
 • Vind je het lastig om je doelgroep te bereiken?
 • Vind je het lastig om nu je online aanbod te verkopen?
 • Vind je het lastig om nu online zichtbaar te worden voor je doelgroep?
 • En hou je er al helemaal niet van om verkoperig over te komen? Dan is het nu tijd voor actie! Vul hieronder je gegevens in en ontvang direct mijn GRATIS Minigids, de Succesformule in je mailbox met concrete opdrachten zodat je direct kunt gaan implementeren en actie gaat ondernemen!

Ontvang de Gratis Online Minigids, de Succesformule!Vul je gegevens in, dan ontvang je hem zsm in je mailbox!

 “Action is the most important key to any succes”

– Tony Robbins –

Ik heb deze Minigids voor je geschreven vanuit de behoefte van mijn klanten. Dezelfde vragen blijven vaak terugkomen waar ondernemers op vastlopen.

Daarom wil ik met deze Minigids zoveel mogelijk ondernemers helpen om online zichtbaarder te worden met hun bedrijf, meer klanten te krijgen en te groeien met hun bedrijf vanuit jouw pure authenticiteit. Er zitten opdrachten in die je persoonlijke inzichten gaan geven waardoor je zakelijk ook gaat groeien. Wanneer je dit implementeert en actie onderneemt zul je gegarandeerd resultaten zien! Je hebt dan de basis, wat de fundering voor een solide bedrijf die klaar is om online te gaan groeien.

Je leest in deze Minigids hoe je vanuit jouw pure authenticiteit gaat groeien met jouw bedrijf, jouw passie, jouw roeping.

 • Wil je graag direct meer klanten?
 • Je leest over hoe je meer klanten krijgen vanuit jouw authenticiteit
 • De Minigids bevat opdrachten die je kunt maken zodat het concreet voor je wordt
 • Personal Branding, Focus, Doelen stellen, In de actiemodus komen, Je Website en Socials

Wil jij nu direct meer resultaat met minder moeite? Ik ga je leren om vanuit jouw pure authenticiteit een klantmagneet te worden

Ontvang de Gratis Online Minigids, de Succesformule! Vul je gegevens in, dan ontvang je hem zsm in je mailbox!

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.
Irene Elbers

Body & Mind Coach, www.ireneelbers.nl

Ik wilde eerst niet meedoen aan de groeichallenge, wat zou ik eraan hebben. Ik werk als holistisch en complementair schoonheidsspecialiste en heb een contactberoep dus via internet kan ik immers niks doen. Toch heb ik besloten mee te doen en wat er toen gebeurde??!! Wauw…..gelijk al na de eerste FB live kreeg ik al zoveel ideeën aangereikt dat ik gelijk al de vertaalslag kon maken naar mijn prachtige wikkelconcept die ik zelf heb neergezet. Daarna is alles in een sneltreinvaart gegaan. Omdat Shekila nu een laagdrempelig coachingsconcept heeft heb ik de 4e dag, na de challange, een uur coaching afgenomen om mijn bedachte plannen te bespreken en concretiseren. Ik kan nu out of the box denken en heb geleerd dat zelfs met een contactberoep je online je diensten aan kan bieden.
Anne Tjeenk Willink

Holistisch Schoonheidsspecialist & Therapeut, Tjeenkies & Wikkelcare

Ik heb met Shekila een sessie gehad waarin we hebben ingezoomd op zaken waarop ik vast liep zoals zichtbaar worden bij mijn klanten. Het was echt super fijn waardoor je echt weer in de actiemodus komt en ook zorgt ze voor een mooi naslagwerk zodat ik het altijd rustig terug kan lezen. In korte tijd zoveel fijne en concrete tips gehad waar ik echt wat mee kan! Ik weet wel bij wie ik me de volgende keer ga melden als ik even vastloop of gewoon even wil sparren!
Jolien Kramer

Grafisch Ontwerper & Fotograaf, Jolien Kramer

over mij

Even kort voorstellen: Ik ben Shekila, single mama van 2 lieve mooie meiden van 8 en 10, onderneemster in duurzame mode sinds 2010, commerciele carriere en altijd al bezig geweest met wie ik ben in mijn puurste essentie.

Door vele harde levenslessen ben ik de sterke vrouw geworden die ik nu ben. Ik weet wie ik ben, weet wat mijn missie is en hoe ik vanuit mijn eigen authenticiteit mijn licht mag laten stralen op jou en andere ondernemers. Met als doel: Echt puur als jezelf moeiteloos klanten krijgen met jouw passie en purpose in dit leven.

Shekila Ramautar

Heb je hem al gezien?

De 3 delige Masterclass: Authentieke Personal Branding voor slechts 27 euro! 

Wordt een authentieke personal brand!

Je leert alles over:

 • 1. Het creeren van een andere mindset om succesvol te kunnen worden
 • 2. Hoe je jezelf beter leert kennen om te kunnen bepalen wat je echt wilt en wat je concrete doel is
 • 3. Wie je echt bent vanuit je puurste essentie 4. Hoe je vanuit je human design en blauwdruk leert wat je purpose hier op aarde is
 • 5. Hoe jij dat kunt gaan inzetten om anderen te helpen en zelf je boterham gaat verdienen en fiancnieel onafhankelijk kunt worden.

Zou jij dit willen?

Bestel hem dan hier voor een belachelijke prijs van slechts 27 euro! Of lees hier verder