Wil jij klanten moeiteloos aantrekken met slechts 1 tool?

Wil je weten hoe jij je kunt onderscheiden van alle andere coaches, trainers of therapeuten?

  • Heb je moeite om onderscheidend te zijn?
  • Zie je je concurrenten keihard groeien en skyhigh gaan en jij niet?
  • Vind je het lastig om je doelgroep te bereiken?
  • Vind je het lastig om nu je online aanbod te verkopen?
  • Vind je het lastig om nu online zichtbaar te worden voor je doelgroep?
  • Dan heb ik iets speciaals voor jou! 

Ik heb speciaal voor jou als ondernemer een 3 delige videoserie gemaakt. 

 “Action is the most important key to any succes”

– Tony Robbins –

Ik heb deze videoserie met veel zorg en aandacht gemaakt om je te leren hoe je vanuit jouw puurste essentie moeiteloos de juiste klanten gaat aantrekken!

Wat is authenticiteit?

Authenticiteit betekent voor mij dat je lekker jezelf kunt zijn. Want je hoeft niet te concurreren. Jij bent jij en zij zijn zij. Jouw unique selling point ben jij!

In deze Masterclass ga ik je leren hoe je commercie combineert met persoonlijk leiderschap. Ik ga je leren hoe jij jezelf gaat accepteren. Ook al je mindere punten. Vaak zien mensen hun eigen goud niet. Dat is zonde. Het gevolg is dat je dan anderen na gaat doen. Je denkt, als dat voor hun zo goed werkt dan moet ik dat ook maar doen.

NEE!

Zodra je dat gaat doen ben je niet meer jezelf en mensen voelen dat, zien dat, merken dat aan alles.

De Masterclass is een waardevolle videoserie waar ik opdrachten in heb verwerkt en er zit een werkboek bij. Je gaat na deze Masterclass grote inzichten krijgen in wie je echt bent, wat je hier te doen hebt en hoe jij vanuit deze pure kracht, jouw authenticiteit moeiteloos de juiste klanten gaat aantrekken.

Maar… Dit gaat alleen gebeuren wanneer je de opdrachten serieus gaat implementeren in je leven en gaat reflecteren. Doe je dit niet dan ga je ook niet het beoogde resultaat behalen. Dus het hangt compleet van jouw inzet af. Ik ben hier alleen om jou te helpen met jouw GOUD inzichtelijk maken en hoe je dit kunt commercialiseren met mijn hulp.

Maar daar is een bepaalde techniek voor nodig! En die techniek ga ik JOU hoogstpersoonlijk leren! Wil jij dat?

Je leest in deze Masterclass: Authentieke Personal Branding leer je hoe je vanuit jouw pure authenticiteit gaat groeien met jouw bedrijf, jouw passie, jouw roeping.

  • Personal Branding, Focus, Doelen stellen, Storytelling. In de actiemodus komen, Je Website en Socials

Wil jij nu direct meer resultaat met minder moeite? Ik ga je leren om vanuit jouw pure authenticiteit een klantmagneet te worden

Mijn allernieuwste Online Masterclass voor slechts 27 euro maar heeft een waarde van 147 euro! In deze Masterclass leer jij stap voor stap in een 3 delige videoserie hoe jij door gewoon jezelf te zijn moeiteloos klanten gaat aantrekken!

Wil jij de 3 delige videoserie voor slechts 27 euro in plaats van 147?

Ik heb met Shekila een sessie gehad waarin we hebben ingezoomd op zaken waarop ik vast liep zoals zichtbaar worden bij mijn klanten. Het was echt super fijn waardoor je echt weer in de actiemodus komt en ook zorgt ze voor een mooi naslagwerk zodat ik het altijd rustig terug kan lezen. In korte tijd zoveel fijne en concrete tips gehad waar ik echt wat mee kan! Ik weet wel bij wie ik me de volgende keer ga melden als ik even vastloop of gewoon even wil sparren!
Irene Elbers

Body & Mind Coach, www.ireneelbers.nl

Ik heb met Shekila een sessie gehad waarin we hebben ingezoomd op zaken waarop ik vast liep zoals zichtbaar worden bij mijn klanten. Het was echt super fijn waardoor je echt weer in de actiemodus komt en ook zorgt ze voor een mooi naslagwerk zodat ik het altijd rustig terug kan lezen. In korte tijd zoveel fijne en concrete tips gehad waar ik echt wat mee kan! Ik weet wel bij wie ik me de volgende keer ga melden als ik even vastloop of gewoon even wil sparren!
Jolien Kramer

Grafisch Ontwerper & Fotograaf, Jolien Kramer

Ik wilde eerst niet meedoen aan de groeichallenge, wat zou ik eraan hebben. Ik werk als holistisch en complementair schoonheidsspecialiste en heb een contactberoep dus via internet kan ik immers niks doen. Toch heb ik besloten mee te doen en wat er toen gebeurde??!! Wauw…..gelijk al na de eerste FB live kreeg ik al zoveel ideeën aangereikt dat ik gelijk al de vertaalslag kon maken naar mijn prachtige wikkelconcept die ik zelf heb neergezet. Daarna is alles in een sneltreinvaart gegaan. Omdat Shekila nu een laagdrempelig coachingsconcept heeft heb ik de 4e dag, na de challange, een uur coaching afgenomen om mijn bedachte plannen te bespreken en concretiseren. Ik kan nu out of the box denken en heb geleerd dat zelfs met een contactberoep je online je diensten aan kan bieden.
Anne Tjeenk Willink

Holistisch Schoonheidsspecialist & Therapeut, Tjeenkies & Wikkelcare

Ja, ik wil de Masterclass videoserie: Authentieke Personal Branding!

over mij

Even kort voorstellen: Ik ben Shekila, single mama van 2 lieve mooie meiden van 8 en 10, onderneemster in duurzame mode sinds 2010, commerciele carriere en altijd al bezig geweest met wie ik ben in mijn puurste essentie.

Door vele harde levenslessen ben ik de sterke vrouw geworden die ik nu ben. Ik weet wie ik ben, weet wat mijn missie is en hoe ik vanuit mijn eigen authenticiteit mijn licht mag laten stralen op jou en andere ondernemers. Met als doel: Echt puur als jezelf moeiteloos klanten krijgen met jouw passie en purpose in dit leven.

Shekila Ramautar