Schrijf je in voor de Gratis Masterclass op 1 april

Hoe wordt ik een ijzersterke personal brand als coach, trainer of therapeut.

Ik leer je hoe je dit kunt doen met mijn eigen ontwikkelde SHEA methode. Een 7 stappen methodiek zodat je kunt gaan staan. Rise & Shine beautiful creature!

 

Mijn unieke 7 stappen methodiek uitgelegd

In deze Masterclass leer ik je al mijn eigen ervaringen en dingen die ik nog niet eerder heb gedeeld na 10 jaar ondernemerschap!

Je leert onder andere:

  • Wat personal branding met persoonlijk leiderschap te maken heeft
  • Hoe je erachter komt waarom klanten nu (nog) niet bij je kopen
  • Waarom je je klanten niet “engaged”voelen bij jou
  • Waarom je ondanks veel volgers op social media nog steeds niet de juiste klanten hebt gevonden die bij jou willen kopen
  • Wat die “missende schakel” is om goed betalende klanten te krijgen die echt kiezen voor jou om wie je bent

Dit en nog veel meer leer je in mijn gratis Masterclass op 1 april. Schrijf je snel in!

 

Ik heb met Shekila een sessie gehad waarin we hebben ingezoomd op zaken waarop ik vast liep zoals zichtbaar worden bij mijn klanten. Het was echt super fijn waardoor je echt weer in de actiemodus komt en ook zorgt ze voor een mooi naslagwerk zodat ik het altijd rustig terug kan lezen. In korte tijd zoveel fijne en concrete tips gehad waar ik echt wat mee kan! 

Irene Elbers

Therapeut, Irene Elbers

Shekila was voor mij de persoon waar ik naar opzoek was, ik liep vast met mijn bedrijf omdat ik gewoon niet wist wie mijn doelgroep was. Ze heeft mij laten zien waarom je doelgroep bepalen zo belangrijk is en hoe ik deze kan vaststellen met daarbij in het achterhoofd waar ook vraag naar is. Ook heeft ze uitgelegd hoe ik mijn doelgroep kan bereiken en wat er gebeurt als dit lukt. Ze heeft een actieplan voor mij opgezet en deze toegelicht in een videogesprek, het fijne hiervan vind ik dat je alles toegelicht krijgt en vragen kan stellen en deze altijd als reminder terug kan lezen. Zeker een aanrader!
Marjolein Rommens

Onderneemster