Wellicht ken je Bob Proctor wel van The Secret. Ik volg hem al jaren net als Tony Robbins, Oprah Winfrey, Dr. Joe Dispenza en onze eigen Michael Pilarczyck. Succes heeft namelijk niks te maken met geluk. Maar alles met mindset. Ik leer je dit ook in mijn businesscoaching. Alles is mogelijk, echt alles zolang je je mind dit ook gelooft.

Sinds kort heb ik een heel mooi online verdienmodel ontdekt om als alleenstaande moeder van 2 meiden ervoor te zorgen dat we altijd leuke dingen kunnen doen en een zorgeloos leven leiden. Dit verdienmodel is op een educatieplatform waar de enige echte Bob Proctor zelf officieel educatiepartner van is! Hoe tof is dat? Hij is Life Coach en International Speaker en jij kunt gecoacht worden door hem via ons eigen platform en community! Dat zou jij vast wel willen toch? 

Mijn moeder heeft mij altijd geleerd om financieel onafhankelijk te zijn. Dat is zij ook altijd geweest. Voor mij dus een grote voorbeeld. Daarom wil ik jou dit ook leren. Een van de manieren is Forex, het handelen van verschillende valuta op de allergrootste digitale markt van de wereld. Als ik het kan, kan jij het ook!

Ik ga je leren hoe je dit als actieve of passieve extra inkomstenbron naast je werk of bedrijf kunt doen. Forex is namelijk voor iedereen, voor jou, voor studenten, voor gepensioneerden, voor jongeren, voor ondernemers, voor professionals. Jij kiest zelf hoeveel tijd je wilt spenderen aan Forex en daarmee bepaal je ook hoeveel je wilt gaan verdienen. It’s all up to you! Maar je doet het niet alleen, nee, ik ga je als persoonlijke coach helpen. 1 op 1 samen met mijn team.

Bob Proctor and his awesomeness - Janelle Emma

 

Ben jij net als ik een drukbezette ondernemende vrouw en misschien ook nog moeder? En zou je graag vanuit huis willen leren geld verdienen? Gewoon aan je keukentafel. Geen bol.com of dropshipping maar: 

Je leert een nieuwe skillset die je voor de rest van je leven blijft behouden. Ik ben iemand die ervan houdt om altijd te blijven leren, nieuwe vaardigheden, nieuwe ervaringen, nieuwe mensen. Een online omgeving die je uplift en motiveert door mensen die zich al bewezen hebben en succesvol zijn. Ken je de gezegde: Show me your five friends and I’ll show you your future.  Daarom ben ik een community gestart Eagle Vision Women waar je je zult omringen met likeminded women. 

 In de community leer je stap voor stap het volgende: 

 

–  1 op 1 Persoonlijke coaching van mij en andere zeer ervaren traders

 – Je leert met onze nieuwste strategie in slechts 4 stappen hoe je kunt traden binnen 1 week!

  – Je leert hoe je van geld, geld maakt(compounding interest)

– Je komt in een warme community en eigen team terecht waar je ten alle tijde met al je vragen terecht kunt

  – Je leert hoe je een extra inkomen kunt creeren naast je baan of bedrijf

  – Je kunt ook leren hoe je hier een fulltime inkomen van maakt en dit keer op keer verdubbelt

  – Je leert hoe je geld verdient terwijl je slaapt

1 x per jaar organiseer ik een kleinschalige meetup om elkaar te ontmoeten, te inspireren, te motiveren en elkaar te versterken!

 

Spreekt dit jou aan en ben je eigenlijk wel nieuwsgierig geworden?  En wil je mij als jouw coach samen met andere ervaren forex traders binnen mijn team en community?

Vul dan onderstaand formulier in dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op en plannen we een Zoomcall in.

 

Bekijk mijn video: Wat is Forex?  https://youtu.be/cVRsJR6awzA

 

 

11 + 9 =