Wil jij binnen 16 weken transformeren als persoon om zakelijk te kunnen groeien?

Het exclusieve 16 weken transformatietraject is alleen voor mensen die persoonlijk willen groeien, jezelf beter wil leren kennen, mentaal sterker worden, out of the box leren denken om te kunnen groeien en voor jezelf durven te kiezen. Je leert hierdoor zakelijk te kunnen winnen dus ook financieel gaan we alles op een rijtje zetten. Waar loop je nu allemaal tegenaan? En waar wil je naar toe? Daar gaan we aan werken om persoonlijk geluk te ervaren en een leven te leven waar je van droomt. 

Door ervaring leert men! Shekila weet na veel harde lessen uit het leven dat er geen succesformule is voor geluk, liefde en rijkdom. Het gaat om jezelf te confronteren met de echte waarheid, weten wanneer je als persoon echt gelukkig bent. Maar die spiegel houden we onszelf niet graag voor want dat is pijnlijk. Shekila zal 16 weken lang jouw spiegel zijn en laat je zien waar je nu staat, een eerlijk bewustwordingsproces. Want alleen dan kun je succesvol en gelukkig zijn in life & business.

Ben je klaar voor een complete tranformatie en wil jij nu echt vanuit essentie leven voor echt geluk, liefde en succes? Wil jij verbluffende resultaten zien? Shekila werkt niet met iedereen, alleen met mensen die tijd en energie willen investeren in zichzelf. 

Stuur mij een mail: info@shekila.nl o.v.v. 16 weken traject

 

Voor wie is dit traject?

– Je loopt al een tijdje vast in je leven

– Je bent op een punt waar je niet weet hoe je verder moet met je leven of bedrijf

– Je weet niet goed waar je je op moet focussen

– Je wilt graag groeien als mens 

– Je bent niet meer blij of opgewekt

– Je weet niet goed wat je purpose is in je leven

– Je bent niet gelukkig met jezelf of waar je nu staat in je leven

 Je bent iemand die keuzes maakt om haar omgeving vooral gelukkig te maken

– Je struggelt met geldzaken en hebt je financien niet op orde

 

Herken jij je in een van bovenstaande punten?

Ik werk niet met iedereen daarom wil ik eerst telefonisch contact met je om te kijken of er een klik is en wij matchen met elkaar.