fbpx

Wil jij binnen 16 weken transformeren als persoon om zakelijk te kunnen groeien?

Mijn exclusieve 16 weken transformatietraject is alleen voor ondernemers die persoonlijk willen groeien om zakelijk te kunnen winnen en exponentionele resultaten willen behalen. Dit is een intensief traject voor ondernemende personen die zichzelf serieus nemen maar het op dit moment een enorme uitdaging vinden om alles uit hun leven en business te halen. Ik ga je daar persoonlijk bij helpen, 1 op 1 met wekelijke contactmomenten en 1 keer per 4 weken live meeten.

Door ervaring leert men! Daarom weet ik inmiddels dat de succesformule bestaat uit persoonlijk leiderschap, jezelf confronteren met de echte waarheid, weten wanneer je als persoon echt gelukkig bent. Maar die spiegel houden we onszelf niet graag voor want dat is pijnlijk. Ik ben jouw spiegel en laat je zien waar je nu staat, een eerlijk bewustwordingsproces. Want alleen dan kun je succesvol en gelukkig zijn in life & business.

Ben je klaar voor de confrontatie en wil jij nu echt vanuit essentie leven voor echt geluk, liefde en succes? Wil jij verbluffende resultaten zien? Meld je dan aan door onderstaand formulier in te vullen. Ik werk niet met iedereen, alleen met mensen die tijd en energie willen investeren in zichzelf. Want als jij dat doet doe ik dat ook. Mijn tijd vind ik erg waardevol als alleenstaande moeder, ondernemer en businesscoach. 

1 op 1 Transformatie traject

Dit is een exclusief 16 weekse transformatie traject voor jou alleen. Ik geloof niet in online trainingen voor de massa maar in persoonlijk contact. Alleen dan kan ik weten hoe ik je kan helpen en coachen in een levenstranformerende traject. Een traject wat je gaat leren te zien wie je echt bent, wat je kernwaarden zijn en hoe je jouw goud gaat zien en kunt gaan ombuigen naar een verdienmodel waar je anderen mee kunt gaan helpen in de wereld.

Je gaat alles leren over authentiek leiderschap nemen, je leert meer over hoe jij door middel van een andere mindset jezelf naar een higher level gaat brengen. Je gaat leren hoe jij een sterke authentieke personal brand gaat worden. Je gaat leren je “goud”te zien en transformeren in een succesvol businessmodel. Je gaat leren om jezelf online zichtbaar te maken. Je leert alles over het creeren van de juiste mindset, wie ben je echt, storytelling, doelgroep, ondernemen vanuit jouw human design.

Met als doel na 16 weken getransformeerd te zijn tot een sterk authentiek personal brand vanuit jouw purpose.

Ben jij klaar voor jouw tranformatie in een periode van 16 weken met elke week 1 coachcall met mij? 

 

Voor wie is dit traject?

– Je hebt een creatief beroep of bent bezig met spiritualiteit, holisme, mindfulness, duurzaamheid of maatschappelijk of sociaal ondernemen.

– Je bent op een punt waar je niet weet hoe je verder moet met je leven of bedrijf

– Je weet niet goed waar je je op moet focussen

– Je hebt moeite om de commerciele vertaalslag te maken in je bedrijf

– Je wilt graag groeien als mens en in je bedrijf

– Je wilt graag je kennis en expertise delen met klanten maar weet niet hoe

– Je weet niet goed hoe je jezelf online zichtbaar kunt maken om je doelgroep te bereiken

– Je vind het lastig om je doelgroep heel specifiek te kiezen

– Je vind het lastig om je aanbod te prijzen naar je echte waarde

– Je bent iemand die zich nog veel laat leiden door zijn/haar omgeving en daardoor niet authentiek is in haar eigen personal branding

– Je wilt nu eindelijk doorbreken en investeren in de juiste coach zodat jij nu kan excelleren en goed geld kan gaan verdienen met jouw skills! Je wilt je purpose gaan leven, je wilt gaan doen wat je echt leuk vind en hier je geld met gemak mee kunt verdienen op een leuke en aangename manier!

 

Herken jij je in een van bovenstaande punten?

Ik werk niet met iedereen daarom wil ik eerst telefonisch contact met je om te kijken of er een klik is en wij matchen met elkaar.